Serres en stallen op maat

Contacteer ons

Serres

Dockx M & Zn bouwt allerlei serres op maat en in alle metaalsoorten, van hobbyserres tot professionele serres, broeikassen, zwembadoverkappingen en zelfs afdaken of carports. Hebt u een bepaald ontwerp in gedachten? Of hebt u een specifieke constructie nodig voor uw bedrijf? Samen met u overlopen we de mogelijkheden van uw project voor uw budget. Wanneer we het perfecte ontwerp hebben, kunt u de verdere realisatie met een gerust hart aan ons overlaten.

Bent u als particulier of bedrijf geïnteresseerd in een serre of stal op maat van Dockx M & Zn? Contacteer ons dan gerust om uw plannen te bespreken.

Contacteer ons

Stallen

Dockx M & Zn bouwt ook stallen, loodsen en bewaarplaatsen. Wij doen dit voornamelijk voor professionelen zoals landbouwers, aardappel- of fruittelers, paardenfokkers en houders van pluimvee, melkvee of rundvee. De mogelijkheden voor de toepassing zijn eindeloos en dus ook de ontwerpmogelijkheden. Het project wordt volledig afgestemd op uw behoeften en wensen, van ontwerp tot keuze in metaalsoort.